مقدمه: شیرامولوسیون پیچیدهای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به سمت ارسلان گاو دیگر متفاوت است. محصولات شبر آمده از تخمیر شیر، مزههای متفاوتی دارند و به علت داشتن ماء کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در اسباب دمایی مناسب صورت میگیرد و بسته به سمت نوع مخمر، نوع شیر و شرایط فرایند محصولات متفاوت تولید میشود. ارگانیزمهای عمده&zw ...