پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل ، 42 صفحه اسلاید تعریف عیار پروتئین: اسیدینه ای را که در واکنش بالا ظاهر میگردد میتوان در مجاورت فنل فتالئین حرف سود تیتره نموده و از روی عبارت پروتئین به نسبت درصد پروتئینهای موجود در شیر پی برد. عیار پروتئین که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده میشود عبارتست از تعداد میلی لیترهای سودکه از بهر 25 میلی لیتر شیر لازم است تا پس از اضافه اجرا کردن فرمالدئید در مجاورت فنل فتالئین رنگ استاندارد بدست آید عیار پروتئین در شیرهای تازه نسبت درصد مقدار پروتئین را نشان میدهد. وسائل لازم ...