پاورپوینت میکروبیولوژی مادهها غذایی ( aw ) ، فایل آغاز 21 صفحه اسلاید + فایل دوم 21 صفحه مطالب یکی است اما طرح ها متفاوت بخشی از اسلایدها : اثراتaw پایین اثر کلی کاهش فعالیت ابی به زیر مقدار بهینه، افزایش زمان فاز تآخیر رشد، کاهش سرعت رشد و کاهش جمعیت نهایی سلولها میباشد. این اثر به سمت علت تاثیرات منفی کاهش فعالیت آبی بر تمام فعالیتهای متابولیکی میباشد. برایاینکه تمام سلولها برای انجام واکنش شیمیایی به سمت یک محیط آبی نیاز دارند. البته باید در نظر داشت که aw اسم پایین تاثیر سایر پارامترهای محیطی مثل ph، دمای رش ...